Bilde av Velkommen heim logo

Idrett

Andøy har mange idrettstilbud rundt i hele kommunen. Under her vil du finne en liste over lag og foreninger som driver med idrett. Ser du noen som mangler, si ifra.

Bilde av dame som gjør yoga på fjellet

Yoga

Yoga-øya Andøy er et sted å koble fra hodet og koble på hjertet. Er du en yogis eller har du lyst til å prøve? Vi har mange dyktige instruktører rundt Andøya som tilbyr yoga i alle vanskelighetsgrader. For å få oppdateringer følg YogaAndøya på Facebook her:

Bilde av kajakkpadlere ute på havet

Andenes

Andenes er administrasjonssenteret og er det største tettstedet i Andøy. Her finner du oversikt over lag og foreninger på Andenes:

Bilde av en fotballkamp

Bleik

Landsbyen Bleik er kjent for sin dugnadsånd og den finner man også i idretten. Høken IL er den største sportsklubben og tilbyr fotball, ski, golf, turmarsj, golf, volleyball, innebandy, paintball, badminton, dart og boccia. Her finner du oversikt over lag og foreninger på Bleik:

Bilde av et fyrtårn

Dverberg

Dverberg har aktiviteter som passer de fleste. Det største idrettslaget er Dverberg Idrettslag, her tilbys det blant annet treningsrom, turgruppe, friidrett og ski. 

Bilde av en bygd

Risøyhamn

Midt i smørøyet ligger Risøyhamn, et sted med utvikling, nyskapning og et stort fellesskap. Her kan du blant annet bli med på fotball, svømming og ski.

Bilde av folk som går på ski

Åse

Åse ligger på den sørlige delen av Andøya, og har perfekte forhold for de som liker å gå på langrenn, og hver søndag fra januar til påske er det skirenn for barn. Det er også et stort hestemiljø og et fantastisk landskap å ri i. 

blogg

Siste artikler