Bilde av Velkommen heim logo
Barnehagelærer Nicholas

Barnehagelærer Nicholas (25) flyttet fra Høybråten til Bleik – ble overrasket!

Lurer du på om du tør søke på jobb på et sted du overhodet ikke kjenner fra før? Gjør som Nicholas fra Høybråten. Ta sjansen og bli overrasket. Rekrutteringstilbudet er svært godt.

Er du barnehagelærer eller blir ferdigutdannet til høsten? Da skal du la deg lokke av Andøy: En ekstremt spennende kommune med fantastiske muligheter, mye positivitet, gode rekrutteringstilskudd, høy pedagogtetthet og store muligheter for den faglige utviklingen du ønsker. Vi skal styrke bemanningen og søker inntil 6 barnehagelærere til våre kommunale barnehager.

Bilde av barn som leker på stranda

Andøyabarna trenger flere pedagoger. Søk!

Nytt miljø

Vi vet at noen kan være litt skremt av å flytte til en helt ny plass. Vi sier da: Gjør som Nicholas! Nicholas Storsveen er 25 år og er født og oppvokst på Høybråten i Oslo. Han flyttet til Bleik i 2022 og jobber ved Wig Wam barnehage på Bleik.

– Det var et veldig åpent og inkluderende samfunn jeg kom til, sier Nicholas. Personalgruppa vår er veldig nært knyttet sammen, og arbeidsmiljøet er fylt av humor og et fokus på faglig utvikling. For min del har det vært interessant å flytte fra en storby til en liten bygd i Nord-Norge. Jeg holder på med styrkeløft, og har gjennom en forelder i barnehagen kommet i kontakt det lokale idrettslaget på Bleik, Sportsklubben Høken. Nå har jeg, sammen med idrettslaget, oppgradert treningsfasilitetene og skal holde noen kurs om vekttrening.

Nicholas har på kort tid bygd et nettverk og begynt å føle seg som en del av det lille samfunnet her.

– Med en liten baby hjemme blir det også naturligvis mange trilleturer, og da er det alltid hyggelig å møte på enten foreldre i barnehagen eller andre bekjente, sier Nicholas. Jeg vet det er mange som søker jobb andre plasser enn der de er født og oppvokst, og jeg var selv litt bekymret for dette, men det har vært en svært positiv opplevelse for meg.

Ta meg til søkesiden

Det er mange gode grunner til å komme til Andøy, sier Elin Krey som er pedagogisk leder i Myrulla barnehage. Elin er 39 år og har vært pedagogisk leder i Myrulla i snart 9 år. Også hun skryter av arbeidsmiljøet og området barnehagen ligger i.

– Myrulla barnehage ligger fantastisk til med nærhet til naturen og det gjør de fleste barnehagene i Andøy, sier Elin. Vi har et veldig godt arbeidsmiljø med høyt faglig nivå og god pedagogdekning.

Hva kan vi friste med?

I tillegg til å tilby gode arbeidsmiljø, så kan vi friste med følgende for å få akkurat deg til å komme hit:

  • Flyttegodtgjørelse på 20.000 kroner ved ansettelse og ytterligere 30.000 etter 6 måneder
  • Husleietilskudd første 12 måneder på kr 3.000 per måned
  • Rekrutteringstilskudd ved ansettelse på 20.000 kroner
  • Totalt utgjør dette kr 106 000,- ekstra det første året av din ansettelse
  • Lønn etter avtale – gode betingelser
  • God pensjonsordning
  • Faglig påfyll og muligheter for relevant videre- og etterutdanning. Individuelle karrieresamtaler med de som ønsker det.

Hva er Andøy?

Du kjenner kanskje ikke så godt til Andøy? Vel, uten å overdrive kan dette sies: Du skal lete lenge for å finne en mellomstor kommune der det er mer fart og fres. Du vil kanskje komme i kontakt med Andøya Space, konsernet som, mens dette leses, holder på å bygge Europas første satellittoppskytingsbase. Har du lyst til å se på et landbasert oppdrettsanlegg? Det kan du gjøre i Andøy.

Du kan også få nærkontakt med verdens største tannhval, spermasetthvalen. I Andøy har det vært hvalturisme siden slutten av 1980-tallet.

For øvrig finner du alt mulig annet som du kan forvente å finne i en kommune med cirka 5.000 innbyggere. Let litt rundt her til du finner det du jakter etter.

Se video

X-factor

Hva er x-faktoren med Andøy?

Nicholas: – I tillegg til en personalgruppe du kan stole på, som man lærer seg veldig godt å kjenne og som støtter og hjelper hverandre er det utvilsomt naturen. Det er en spektakulær natur som virkelig er et privilegium å få oppleve, både på godt og vondt.

Elin: – Bare naturen i seg selv er X-faktor nok spør du meg. Vi har tilgjengelige fjelltopper, fiskevann, surfemiljø, klatremiljø, teaterklubber, Rock Mot Rus-festival, Speiderforening, kor, idrettslag, butikker med god kvalitet og sjarmerende kafétilbud. Det er bare å sette kryss på kartet, søke på stillingene og komme seg hit!

Ta kontakt!

Har du spørsmål? Trykk på navnet for å ta kontakt med enhetsleder Merete Olsen.

Trykk her for å lese mer om barnehagene i Andøy.

Ta meg til søkesiden

Barnehagebarn med refleksvest